Unelmien poikamiestyttö vaihdettiin kesken kauden – päätähti rakastui liian nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Clare Crawley toimi tuoreen Unelmien poikamiestyttö -ohjelman kaunottarena, joka etsi rinnalleen aviomiestä. Ilmeisesti nainen löysi täydellisen kumppaninsa liian varhain, koska tuotantotiimi joutui tekemään vaikean päätöksen kesken kauden ja vaihtamaan poikamiestytön toiseen lennosta.

Kaikille kilpailijoille oli heti selvää, että 39-vuotias Clare Crawley oli rakastunut Dale Mossiin jo ensimmäisestä jaksosta lähtien. Nainen perui muita treffejä, jätti ruusuja antamatta ja passitti kilpailijoita kotimatkalle ennätystahtia. Hän halusi viettää aikaansa vain Dale Mossin kanssa, mikä alkoi näkymään talossa kireytenä muiden mieskilpailijoiden kesken.

Lopulta ohjelman tuottajat tekivät People-sivuston mukaan vaikean päätöksen kaiken näkemänsä perusteella ja poistivat Clare Crawleyn ja Dale Mossin sarjasta. Rakastunut pari saa tutkia rauhassa suhdettaan sarjan ulkopuolella, mutta muut mieskilpailijat kaipasivat uutta mahdollisuutta tosirakkauteen. Crawleyn tilalle uudeksi poikamiestytöksi tuotiin Tayshia Adams, joka pääsee ohjelman loppukauden ajan tutustumaan talossa asuviin aviomiesehdokkaisiin.