Ystävykset loivat maailman huonoimman Airbnb-kohteen – ihmisten kiinnostus ylitti käsityskyvyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Airbnb-palvelun kautta varatut kohteet eivät aina vastaa odotuksia. Taannoin joukko brittiläisiä miehiä päätti luoda tarkoituksella maailman kehnoimman Airbnb-kohteen. Sen saama vastaanotto yllätti heidät.

Omaa Passion Squad -kanavaa Youtubessa pitävät Rhys Simmons, Jamie Kamaz ja Hitchin loivat Airbnb-majoituspaikan, joka koostuu patjasta, yöpöydästä, kahdesta vesilasista ja lampusta keskellä nurmikkoa Lontoossa. Kaikki kalusteet oli hankittu Facebookin Marketplace -osion kautta.

Kaverusten yllätykseksi kohde vaikutti herättävän vastoin heidän odotuksiaan Airbnb:ssä todellista mielenkiintoa. Moni jopa ilmaisi halukkuutensa majoittua epätavallisessa kohteessa. Rhys Simmons vitsailikin kaverusten täytyvän ehkä muuttaa vitsiksi tarkoitettu idea todelliseksi liiketoiminnaksi.