Jen Selterin asu petti alapäästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Nyt miljoonat seuraajat ovat saaneet enemmän nähtävää kuin tilasivat, sillä Selterille kävi köpelösti hänen kuvatessaan Halloween-videota.

Selterin kotona kuvatulla videolla hän voimistelee hyvin niukassa asussa pidelleen samalla suurta kurpitsaa käsillä päänsä päällä. Fitness-kaunottaren kyykistyessä paine asun alapäähän kasvaa liian suureksi ja asu pettää napsahtaen ja paljastaen samalla alapään kesken kuvausten. Katso video alta.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.