Kendall Jenner julkaisi kuvia salaiselta matkalta – biksuvartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian perheineen ja ystävineen vietti juuri upean loman yksityisellä saarella, jonka tarkempi sijainti on pidetty salaisuutena. Mukana matkalla oli myös tähden huippumallisisko Kendall Jenner, joka julkaisi nyt upeita lomakuvia sosiaalisessa mediassa.

Kendall Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuuden kuvan sarjan, jonka avulla naisen seuraajat pääsevät kurkistamaan Kardashianin järjestämän syntymäpäivämatkan tunnelmiin. Kuvissa Jenner esittelee hänen hoikkaa mallivartaloaan, joka on kuin bikinien esittelemistä varten luotu.

Kuvissa nähdään Kendall Jenner nauttimassa trooppista drinkkiä kukka korvansa taakse asetettuna. Tähti on kuvannut myös bikinivartaloaan, upeaa merenrantaa ja hiekkarannalle auringonlaskun jälkeen loihdittua elokuvateatteria. Matka näyttää hyvin onnistuneelta ja rentouttavalta, ja moni mukana ollut julkisuudenhenkilö onkin kommentoinut kuviin toivovansa pääsevän samoihin tunnelmiin vielä takaisin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

locations a secret

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu