Khloe Kardashian juhli siskonsa synttäreitä biksuissa: ”Paras reissu ikinä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian lennätti taannoin lähes koko perheensä Tahitille juhlistamaan 40. syntymäpäiväänsä. Kardashianien perheen jäsenet ovat sittemmin jakaneet matkastaan ahkeraan tahtiin kuvia sosiaalisessa mediassa.

Khloe Kardashian intoutui jakamaan Instagramissa otoksia, joissa hän nauttii tropiikin lämmöstä Chanelin kirkkaan värisissä bikineissä. Tähti jakoi myös yhteiskuvan, jossa sisarukset ja Rob Kardashian poseeraavat kameralle. Kylietä ei kuvassa tosin nähdä.

– Paras reissu ikinä, Khloe kardashian hehkutti Instagramissa.

Vaikka matka oli epäilemättä Kardashianien mieleen, on se herättänyt myös kritiikkiä verkossa. Moni ihmetteli, onko matkustelu kiihtyvän koronatilanteen keskellä todella järkevää. Juhlavieraille oli tosin tehty koronatestejä ennen lähtöä ja vielä juhlapaikallakin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

💛 BEST TRIP EVER!! Thank you Keeks 💛 📸 @pierresnaps

Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

💙 At Peace 💙

Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I was thinking about photoshopping Kylie into this photo

Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu