Matthew McConaughey tiesi vaimonsa tavattuaan: ”Ei enää koskaan seksiä muiden kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Matthew McConaughey täytti viime syksynä 50 vuotta. Hänellä on vaimonsa Camila Alvesin kanssa kolme lasta, 12-vuotias Levi, 10-vuotias Vida ja kahdeksanvuotias Livingston. Nyt tähti on muistellut iltaa, jolloin hän tapasi vaimonsa ja ihastui naiseen heti ensisilmäyksellä.

Matthew McConaughey oli ollut pitkään sinkku, minkä vuoksi hän oli jo luopunut oikean naisen etsimisestä. Mies oli ajatellut, että mikäli hän kohtaa sopivan kumppanin, näin tapahtuu. Hän ei kuitenkaan halunnut enää aktiivisesti etsiä itselleen naista, koska se ei tuntunut tuottavan tulosta.

Eräänä iltana Matthew McConaughey oli nähnyt Camila Alvesin baarissa. ”Mikä tuo on?”, McConaughey oli kysynyt ystäviltään ja mennyt sen jälkeen esittäytymään mallikaunottarelle. McConaughey oli ajatellut Alvesin olevan niin upea, että nainen suorastaan uhmasi painovoimaa. Hän oli heti pyytänyt Alvesia treffeille ja nainen oli suostunut.

https://www.instagram.com/p/B73xPCUAz4G/

Pariskunta on ollut nyt yhdessä yhteensä 14 vuotta ja naimisissa tästä kahdeksan vuotta. Matthew McConaughey kertoi People-sivuston mukaan, että heti tavattuaan Camila Alvesin hän tiesi, että hän ei halunnut enää koskaan viettää aikaansa muiden naisten kanssa tai harrastaa seksiä kenenkään muun kuin Alvesin kanssa.

https://www.instagram.com/p/CAAeTCxnmaT/