Olivia Culpo herutteli valkoisissa biksuissa – laittoi lomamoodin päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olivia Culpo nousi kuuluisuuteen vuonna 2012, jolloin hänet kruunattiin ensin Miss USA ja myöhemmin Miss Universe -kauneuskilpailujen voittajaksi. Sittemmin hän on tullut tunnetuksi mallina ja näyttelijänä.

Nyt Olicia Culpo on vaihtanyt vapaalle ja matkustanut malliystävänsä Devon Windsorin kanssa Meksikoon. Tähti jakoi matkaltaan näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa kameralle kokonaan valkoisissa bikineissä. Kuvatekstissä Culpo ilmoitti laittaneensa lomamoodin päälle.

Yhdysvaltojen Rhode Islandilta kotoisin oleva Olivia Culpo on nähty kauneuskilpailujen voittamisen jälkeen monien brändien mainoskuvissa ja esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa. Hän on myös esiintynyt realitysarjassa Moden Squad ja elokuvissa, kuten American Satan ja Se toinen nainen.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Vacation mode 🤩

Henkilön Olivia Culpo (@oliviaculpo) jakama julkaisu