Olohuoneen lattialla luikerteli kaksipäinen käärme – perhe ryhtyi heti aputoimiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridassa asuva perheenäiti sai hieroa silmiään toistamiseen huomatessaan, että heidän olohuoneessaan luikerteli käärme. Käärme ei ollut mikä tahansa käärme vaan erikoinen yksilö, jolla oli kaksi päätä.

Kay Rogers oli hämmästynyt huomattuaan mitä heidän kissansa oli kantanut olohuoneen lattialle. Aluksi he luulivat käärmettä vahingoittuneeksi, mutta pian naisen tytär oli People-sivuston mukaan todennut, että erikoinen ulkomuoto johtui siitä, että käärmeellä todellakin oli kaksi päätä.

Aluksi perhe yritti hoitaa käärmettä ja syöttää sitä, mutta syöminen osoittautui käärmeelle hankalaksi päiden liikkuessa eri suuntiin. Lopulta eläinten pelastustiimi oli tullut hakemaan käärmeen perheen luota omiin hoiviinsa. Ammattilaisten mukaan kaksipäiset käärmeet eivät yleensä selviä luonnossa pitkään, koska kumpikin pää tekee omilla aivoillaan itsenäisiä päätöksiä, mikä haittaa käärmeen liikkumista vaaratilanteissa ja saalistuksessa.

https://m.facebook.com/FWCResearch/posts/4214430728572961