Ystävä kyllästyi: ”Lopettakaa jauhaminen Adelen painosta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä vuonna lähes kaikki keskustelu poptähti Adelen ympärillä on liittynyt siihen miten hänen ulkonäkönsä on muuttunut. Kaikki ovat janonneet lisää kuvia Adelesta ja tietoa siitä miten 45 kilon pudottaminen onnistui. Tähden ystävä on kuitenkin hyvin kyllästynyt siihen, että kaikki puhe liittyy tähden painoon.

Adelen parhaimpiin ystäviin lukeutuva koomikko Alan Carr kommentoi kärkkäästi antamassaan haastattelussa sitä, että fanit ja media jaksavat puhua ainoastaan Adelen painosta. ”Eihän sillä ole mitään merkitystä minkä kokoisia pikkuhousuja Adele käyttää. Ainut asia, jolla on merkitystä, on hänen valtava äänensä”, Karr huomauttaa.

Alan Karr haluaa muistuttaa E! Online -sivuston mukaan Adelen faneja siitä, että nainen oli upea myös ennen painonpudotusta. Adele on ystävän mukaan aina ollut tyrmäävän kaunis upeine silmineen ja huulineen. Ulkonäkö on silti täysin toissijainen seikka, koska ystävän mukaan kaikki fokus tulisi olla siinä, että Adele valmistelee uutta musiikkia.