Carmen Electra häviävän pienissä Playboy-biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Malli, näyttelijä ja laulaja Carmen Electra lukeutui 1990-luvulla aikansa kuuluisimpiin seksisymboleihin. Statukseen vaikuttivat epäilemättä erityisesti tähden esiintymiset Playboy-lehden sivuilla ja suositussa Baywatch-sarjassa.

Nyt Carmen Electra on tarjonnut silmänruokaa faneilleen esittelemällä halloween-asuaan. Asu-termi on tässä tapauksessa tosin jokseenkin harhaanjohtava. Playboyn pupulogon niminen uima-asu ei nimittäin jätä paljoakaan mielikuvituksen varaan.

Tähti jakoi Instagram-tilillään myös toisen halloween-teemaisen kuvan. Siinä bikinimalli Peri Rose nähdään kanavoimassa halloween-asussaan Scary Movie -komedian kuuluisaa kohtausta, jossa Carmen Electran elokuvassa esittämän hahmon rintaimplantti on jäänyt kiinni murhaajan veitseen.