Conan O’Brienin ohjelman kuvauspaikkaan murtauduttiin: ”En keksi mitään alhaisempaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Conan O’Brienin Conan-keskusteluohjelmaa alettiin taannoin kuvaamaan Los Angelesin legendaarisesta Largo-yökerhosta käsin. Tähti oli koronatilanteen vuoksi työstänyt ohjelmaa väliaikaisesti kotoaan käsin. Nyt uudella kuvauspaikalla on vieraillut murtovarkaita.

Conan O’Brien paljasti kuvauspaikan joutuneen rikoksen kohteeksi maanantain Conan-jakson alussa. Koomikko vitsaili murtovarkaiden joutuneen tuijottamaan tekonsa aikana 350 pahvista fania, jotka on asetettu studion katsomon penkeille korvaamaan oikeaa yleisöä. Varkaiden mukaan päätyi lukuisia etähaastatteujen tekoon käytettyjä kannettavia tietokoneita ja O’Brienin ihmetykseksi myös lähetysten kuvan ja äänen synkkaamista helpottavan klaffitaulun.

– Mitä ihmettä varkaat aikovat tehdä sillä? Lapset ja 16-vuotiaat käyttävät sellaisia tehdessään opiskelijaelokuvia. Varkaat veivät sen, ja se on erittäin alhaista. En keksi mitään alhaisempaa, Conan O’Brien vitsaili.