Hollywood-tähti Jamie Foxxia kohtasi perhetragedia – sisko kuoli 36-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-palkittu näyttelijä Jamie Foxx on jakanut surullisia uutisia perheeseensä liittyen. Muun muassa elokuvista Django Unchained, Collateral ja Kaameat pomot tunnetun tähden nuorempi sisar, DeOndra Dixon, on kuollut vasta 36-vuotiaana.

– Sydämeni on särkynyt miljoonaan osaan… Kaunis rakastava siskoni Deondra on siirtynyt toiselle puolelle… Sanon siirtynyt, sillä hän tulee aina olemaan elossa. Kuka tahansa joka tuntee siskoni tietää hänen olleen kirkas valo, Jamie Foxx kirjoitti Instagramissa.

Vuonna 1984 syntynyt DeOndra Dixon nimettiin vuonna 2011 kansainvälisen downin syndrooma -säätiön, Global Down Syndrome Foundationin edustajaksi. Hän kilpaili Special Olympics -paralympiajärkestössä kuudesluokkalaisesta alkaen lähes 10 vuoden ajan. Näyttelijä on People-lehden mukaan paljastanut sisarensa rakastaneen yli kaiken tanssimista ja opettaneen hänetkin todella elämään.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

My heart is shattered into a million pieces… my beautiful loving sister Deondra has transitioned… I say transitioned because she will always be alive… anyone who knew my sis… knew that she was a bright light… I can’t tell you how many times we have had parties at the house where she has got on the dance floor and stolen the show… even gave her boyfriend @chrisbrownofficial a run for his money… well I know she is in heaven now dancing with her wings on…tho my pain is unbelievable I smile when I think of all of the great memories that she left me… my family… and her friends… from dancing in the blame it video… to Dancing on the Grammys… And becoming The ambassador to @globaldownsyndrome… from sliding down my stairs with a grin as wide as the rio grand… to serenading us with all of her music… Deondra you have left A hole in my heart… but I will fill it with all of the memories that you gave me … I love you with every ounce of me… our family is shattered but we will put the pieces back together with your love… and y’all please keep my family in your prayers… 💔💔💔

Henkilön Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) jakama julkaisu