Karmiva video: Käänteistä benjihyppyä yrittänyt lensi metrejä ilmassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaikka benjihyppääminen on useissa tapauksissa turvallista, tapahtuu maailmalla poikkeuksiakin. Eräs käänteistä benjihyppyä yrittänyt teini sai huomata tämän kivuliaalla tavalla.

Käänteisessä benjihypyssä ihminen laukaistaan maasta ylöspäin valtavaa ritsaa muistuttavalla laitteella. 13-vuotias poika kokeili lajia Kazakstanin Almatyssä sijaitsevalla ulkoilualueella katastrofaalisin seurauksin. Hän päätyi lentämään metrien pituisen matkan ja putoamaan maahan.

Teini oli onnettomuuden jäljiltä tajuissaan mutta kärsi lukuisista sairaalahoitoa vaatineista luunmurtumista. Daily Mailin mukaan viranomaiset tutkivat parhaillaan videolle päätyneen onnettomuuden syitä. Koska köysi säilyi ehjänä, oli vika todennäköisesti turvavaljaissa.