Melanie C toivoo uutta kiertuetta – haluaa jälleen esiintymään Spice Girlsin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyttöbändi Spice Girls toteutti onnistuneen konserttikiertueen Yhdistyneessä kuningaskunnassa viime vuonna. Kiertue oli menestys ja kaikki sen 13 konserttia myytiin loppuun. Melanie C haluaisi päästä uudelleen esiintymään yhtyeen kanssa.

Spice Girls oli toteuttamassa laajempaa maailmankiertuetta onnistuneen paluunsa jälkeen, mutta se jäi kuitenkin suunnittelun asteelle. Nyt kiertuehaaveet on jouduttu siirtämään koronaviruksen vuoksi vielä kauemmas tulevaisuuteen. Melanie C elättelee kuitenkin toiveita siitä, että pandemian ollessa ohi tyttöbändi pääsisi yhä suurille esiintymislavoille yhdessä.

Daily Mail -sivuston mukaan Melanie C toivoo etenkin sitä, että Spice Girls pääsisi kiertämään Amerikkaa sitten kun tilanne koronaviruksen kanssa on saatu aisoihin. Laulajan mukaan he viettivät yhtyeenä parasta aikaa viime vuonna ja nauttivat esiintymisestä niin paljon, että hän todella uskoo siihen, että tulevaisuudessa he tulevat tekemään vielä lisää konsertteja yhdessä.