Näin Nicole Scherzinger treenaa miehensä kanssa – ota videolta liikkeet talteen

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Nicole Scherzinger tunnetaan 2000-luvun alkupuolella suureen suosioon nousseen The Pussycat Dolls -tyttöbändin keulakuvana. Yhtye on tehnyt tänä keväänä paluun julkaistessa pitkästä aikaa uutta musiikkia. Nyt mittava kiertue jää kuitenkin koronaviruksen myötä tekemättä ainakin sovitun aikataulun puitteissa.

Nyt Nicole Scherzinger esittelee hänen Instagram-videollaan miten hän kuluttaa aikaansa oman miehensä Thom Evansin kanssa. Pariskunta on kuvannut hyväntuulisia treenivideoita, joilla he toivovat onnistuvansa inspiroimaan myös muita liikkumaan kotonaan.

Nicole Scherzinger ja Thom Evans treenaavat yhdessä ulkona ja esittelevät erilaisia kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Liikkeiden suorittamiseen ei tarvita lisäpainoja tai mitään muitakaan apuvälineita. Osa liikkeistä tosin muuttuu huomattavasti mielekkäämmiksi treenikaverin avulla.