Sylvester Stallone on myös taiteilija – taulu toimi Rockyn inspiraationa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sylvester Stallone tunnetaan parhaiten näyttelijänä, mutta tähti on osoittautunut vuosien varrella melkoiseksi monitaituriksi. Ohjaajana, tuottajana ja käsikirjoittajanakin toiminut tähti on myös kuvataiteilija.

Sylvester Stallonen kerrotaan harrastaneen maalaamista jo 1970-luvulta saakka. Hänen töitään tullaan ensi kuusta alkaen näkemään New Yorkin Geroges Berges Galleryssä. Mukana esillä on myös ensi kertaa taulu, jonka kerrotaan inspiroineen Stallonea Rocky-elokuvan luomistyössä.

– Stallone on maalannut 70-luvulta saakka. Ennen kuin hän käsikirjoitti Rockyn, se oli olemassa jo maalauksen muodossa. Hänen vaistonsa on ollut aina maalata ensin, gallerian omistaja Georges Berges kuvaili Page Six -sivustolle.