Vuosia sitten kadonneen pääkallo löydettiin – oli aseteltu takanreunukselle aurinkolasit päässä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vuonna 2012 kadonneen miehen mysteeri on alkanut ratkeamaan jokseenkin erikoisella tavalla. Viranomaisille on selvinnyt, että hänen pääkalloaan oli käytetty vuosien ajan takanreunuksen epätavallisena koristeena.

Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva henkilö oli löytänyt pääkallon maasta Gobeyn kylän läheisyydessä liikkuessaan. Hän otti kallon mukaansa, puki sen päälle aurinkolasit ja asetti sen koristeeksi takan reunalle. Lopulta joku otti yhteyttä poliiseihin selvittääkseen, liittyikö kallon alkuperään jotain epämääräistä.

Penn Live -lehden mukaan pääkallo paljastui DNA-testissä kuuluneeksi syyskuussa 2012 kadonneelle Junior Willie McCannille. Viranomaiset ovat sittemmin tutkineet pääkallon alkuperäisen löytöpaikkana toiminutta aluetta, mutta toistaiseksi muita ruumiinosia ei ole löydetty. Junior Willie McCannin epäillään joutuneen sittemmin jo kuolleen perheenjäsene tappamaksi, mutta tapauksen tutkinta on edelleen käynnissä.