Ashley Roberts esitteli timmiä vartaloaan – asu korosti tähden vatsalihaksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paluun tehnyt The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Nainen täytti syyskuussa 39 vuotta, mutta monien mielestä laulaja näyttää edelleen parikymppiseltä.

Ashley Roberts on ihastuttanut seuraajiaan usein hauskoilla tarinoillaan, taitavilla tanssivideoillaan ja näyttävillä bikinikuvillaan. Tällä kerralla nainen julkaisi itsestään todella näyttävän kuvan, jossa tähden teräksiset vatsalihakset ja timmi vartalo pääsevät oikeuksiinsa.

Kuvassa Ashley Robertsilla on yllään mustat sukkahousut, joiden alta näkyy läpi mustat alushousut. Tähdellä on vain pieni toppi yläosanaan, minkä vuoksi vatsalihakset pääsevätkin etualalle vatsan ollessa paljaana. Tähden seksikkään tyylin kruunaa vielä musta baskerihattu ja korkeat korkokengät.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Au revoir hunni. See ya next week 😉 🖤

Henkilön ASHLEY ROBERTS (@iamashleyroberts) jakama julkaisu