Emily Ratajkowski ei halua tietää vauvansa sukupuolta – lapsi saa kertoa sen itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Emily Ratajkowski on tunnettu hänen näyttävästä mallivartalostaan ja seksikkäistä kuvista, joissa tähti poseeraa aina hyvin vähäpukeisena. Viime aikoina Ratajkowski on kuitenkin julkaissut kuvia, joissa hän ei ole näyttänyt paljasta ihoa. Nyt syy äkilliseen muutokseen selvisi kun tähti paljasti olevansa raskaana.

Emily Ratajkowski paljasti raskausuutisen Vogue-lehden kannessa. Kuvassa 29-vuotias malli poseeraa satiinisessa yöpuvussa ja esittelee pyöristynyttä vatsaansa. Nainen kirjoitti Vogue-lehteen myös kolumnin, jossa hän kertoi raskauden synnyttämistä ajatuksista ja siitä, minkä vuoksi hän ei halua ottaa selville lapsensa sukupuolta.

Emily Ratajkowski ei halua kuvitella millainen hänen vauvansa on, minkä vuoksi hän ei halua kuulla etukäteen vauvan sukupuoltakaan. Ratajkowski ei halua olettaa lapsestaan mitään vaan miettii lähinnä sitä, että millainen ihminen hänestä kasvaa ja miten hän tulee muuttamaan heitä vanhempina. Ratajkowski on sitä mieltä, että lapsi itse saa kertoa omasta sukupuolestaan sitten kun hän on valmis, koska pelkät sukupuolielimet eivät sitä määritä.