Kim Kardashian biksuissa kuin Bond-tyttö – video paratiisista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian juhli äskettäin nelikymppisiään yksityisessä The Brando Resorst -luksuskohteessa. Hän lennnätti lähipiirinsä Marlon Brandon omistamalle saarelle yksityiskoneella. Kaikki vieraat oli testattu ennakkoon koronaviruksen varalta.

Nyt Kim nähdään poseeraamassa paratiisissa kuin Bond-elokuvassa ikään. Hän nimittäin nousee somevideollaan vedestä biksuissa ja astelee kohti kameraa. Julkkistähden kurvikas vartalo pääsee samalla toden teolla oikeuksiinsa.

Saarella on ainoastaan 35 villaa, joihin vieraat majoitettiin. Mukana olivat kaikki Kim Kardashianin perheenjäsenet ja läheisimmät ystävät. He matkustivat saarelle omalla Boeing 777 -lentokoneella, joka nousi kentältä keskellä yötä. Kim oli maksanut kaiken etukäteen.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🔫🏝💚

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🌊

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu