Kim Kardashian vei turvayhtiön oikeuteen aseellisen ryöstön seurauksena – sovittiin nyt oikeuden ulkopuolella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian joutui vuonna 2016 pelottavaan tilanteeseen, kun hänet ryöstettiin hotellihuoneessa Pariisissa. Viisi ryöstäjää iski hotellhuoneeseen poliiseiksi pukeutuneina ja ryösti tähdeltä 10 miljoonan dollarin edestä koruja aseilla uhaten.

Kim Kardashianin henkivartija Pascal Duvier oli ryöstöhetkellä saattamassa tähden siskoja, Kourtneytä ja Kendallia yökerhoon. Kim erotti myöhemmin Duvierin ja nosti oikeustoimet sekä ex-henkivartijaa että hänen turvayhtiöitään, Protect Securityä ja Balali Investmentsiä vastaan. Kardashianin mukaan he olivat syyllistyneet huolimattomuuteen.

6,1 miljoonan dollarin oikeusjutun käsittely venyi kahden vuoden ajan. Nyt osapuolten on kuitenkin The Sun -lehden mukaanpaljastettu sopineen tapauksen oikeuden ulkopuolella. Kim Kardashin asianajaja ei ole paljastanut sopimuksen tarkempia yksityiskohtia.