Kimi Räikkönen otti kaksi pistettä ja poistui – nimesi radan uudelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Formula 1 -maailmanmestari Kimi Räikkönen nostatti taannoin todellisen somekohun, kun hän väläytti uskomattomia ajotaitojaan Portugalin osakilpailussa, jossa hän nousi ensimmäisellä kierroksella historiallisen näyttävästi Alfa Romeollaan lähtöruudukon sijalta 16 kymmenen sijaa ylöspäin sijalle 6. Video tästä tulee suorituksesta jäämään Formula 1 -historiaan.

Eilen sunnuntaina Räikkönen ajoi niin ikään hienon kilpailun Pohjois-Italian Imolassa, jossa hän ilmoitti myös jatkavansa ensi kaudella Alfa Romeon ratissa. Uutinen jatkosta riemastutti hänen faninsa, sillä myös tulevalla kaudella nähdään suomalaisen upeita suorituksia. Räikkönen otti Imolasta lopulta kaksi pistettä. Sosiaalisessa mediassa hän julkaisi päivityksen, jossa hän poistui paikalta ja samalla nimesi Imolan radan uudelleen itselleen sopivasti.

– Two points. Thanks bye Kimola.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Two points. Thanks bye Kimola.

Henkilön Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) jakama julkaisu