Britney Spears vakuuttaa videolla: ”Olen nyt onnellisempi kuin koskaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Britney Spearsin ympärillä on viime aikoina liikkunut monenlaisia huhuja. Naista epäillään pidettävän kotona vankina, minkä lisäksi moni tuntuu olevan hyvin huolissaan tähden mielenterveydestä hänen käytöksensä perusteella. Nyt poptähti on kuitenkin vakuuttanut faneilleen kaiken olevan kunnossa.

Britney Spears on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nainen kertoo, että hän on tällä hetkellä onnellisempi kuin koskaan. ”Tiedän, että moni on kommentoinut kaikenlaista minusta, mutta haluan kuitenkin kertoa olevani kunnossa”, Spears vakuuttaa videolla. Tähti myös lähettää faneilleen rukouksia, hyviä toiveita ja rakkautta.

https://www.instagram.com/p/CHGt0UpA39r/

Britney Spearsin käytös sosiaalisessa mediassa on ollut jo pitkään niin tavallisesta poikkeavaa, että fanit ovat vakuuttuneet siitä, että tähti itse ei enää saa päivittää Instagram-kanavaansa. Naisen julkaisemat kuvat ovat usein olleet vanhoja, minkä lisäksi hän on julkaissut samoja kuvia moneen otteeseen. Myös tähden tervehdysvideot ovat vaikuttaneet siltä, että nainen on lukenut ennalta hänelle kirjoitetun tekstin kameralle.