Gigi Hadid tiukassa asussa – synnytyksestä ei jälkeäkään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid ja poptähti Zayn Malik saivat taannoin esikoisensa kun heidän perheeseensä syntyi syyskuun lopulla pieni tyttövauva. Gigi Hadid on viime aikoina keskittynyt pieneen vauvaansa ja hiljentänyt sosiaalisen median kanavansa, mutta nyt nainen päätti Halloweenin kunniaksi pukeutua.

Gigi Hadid oli pukeutunut pelihahmoksi ja päätti esitellä näyttävää asuaan hänen Instagram-kanavallaan. 25-vuotiaan Hadidin yllä nähdään sininen tiukka kokovartalopuku, joka istuu tähden vartalolle täydellisesti. Kuvista päätellen näyttää siltä, että nainen on palautunut raskaudestaan hyvin nopeasti.

Gigi Hadidin fanit ovat ylistäneet naisen ulkonäköä ja ihmetelleet itsekin sitä miten hyvässä kunnossa nainen on jo nyt. ”Etkö juuri saanut vauvan?”, eräs kommentoija huomauttaa. Nähtävästi Hadid lukeutuu juuri niihin julkkiskaunottariin, jotka onnistuvat palautumaan raskaudesta jo kuukauden aikana.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

choose your player 🕹🎃

Henkilön Gigi Hadid (@gigihadid) jakama julkaisu