Megan Thee Stallion pani fanien päät pyörälle – alusvaatteet Rihannan brändiltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Megan Thee Stallion on tehnyt muutaman vuoden ajan nousujohdanteista uraa musiikkimaailmassa. Taannoin tähti herätti kohua yhdessä Cardi B:n kanssa rohkean WAP-hitin ansiosta.

Nyt Megan Thee Stallion on tarjonnut faneille silmäniloa alusvaatekuvien mudossa. Tähti nähdään Rihannan Savage X Fenty -alusvaatemerkin tuoreissa mainoskuvissa, joissa hän esittelee yhtiön tuoreita mustia alusvaatteita.

Megan Thee Stallionin vuosi 2020 on ollut tapahtumarikas niin hyvissä kuin huonoissakin merkeissä. Cardi B:n kanssa tehdyn menestyksekkään WAP-hitin lisäksi tähti on ollut otsikoissa saatuaan kaksi luotia jalkaansa ampumavälikohtauksessa. Väkivallanteosta syytetään toista räppäriä, kanadalaista Tory Lanezia.