Näin Kim Kardashian peittää tummat silmänaluset – yksinkertainen niksi toimii

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkismaskeeraaja Mario Dedivanovic on noussut julkisuuteen Kim Kardashianin luottomeikkaajana. Dedivanovic tekee Kardashianin meikin aina kuvauksia ja erilaisia tapahtumia varten. Nyt realitytähti esitteli videolla miten hän on itse oppinut meikkaamaan.

Kim Kardashian julkaisi omalla Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esittelee miten tummat silmänaluset saadaan piiloon. 40-vuotias tähti on lisännyt yhden vaiheen meikkaamiseensa lisää. Uusi vaihe on sinisen sävyjä korjaavan kirkkaan oranssin peiteaineen levittäminen silmien alle.

Nainen näyttää videolla miten hän levittää oranssia peiteainetta silmien alle. Tummat silmänaluset peitetään täysin oranssilla värillä, jonka jälkeen päälle levitetään vaaleaa peiteainetta. Näiden tuotteiden jälkeen peiteaineet kiinnitetään ihoon irtopuuterin avulla. Lopuksi Kim Kardashian viimeistelee tyylin kirkastamalla haluamiaan kohtia hieman vaaleanpunaiseen taittavan korostuspuuterin avulla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I’m excited to announce that we’re relaunching our @kkwbeauty Concealer Kits with an added first step: Correct, Conceal, Bake and Brighten! I have dark under-eye circles that can get really blue and purple when I’m tired, so my secret weapon to cover them up is with a corrector. Our new corrector collection comes in four peach and orange hued shades that work to eliminate that darker under-eye color. This is my first step in my concealer routine no matter what kind of look I’m going for, I really can’t do glam without it. I love the feedback we have been receiving from our bigger vials of the nude glosses, so we’re also relaunching our concealers in bigger vials and introducing four new shades to our KKW Concealer collection! Shop #CorrectConcealBakeBrighten Friday, 11.06 at 12PT only at KKWBEAUTY.COM

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu