Räppäri Lil Nas X pukeutui Nicki Minajiksi – hämmästyttävä lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Lil Nas X nousi kuuluisuuteen viime vuonna viraalihitiksi nousseen Old Town Road -kappaleensa ansiosta. Nyt tähti on hämmästyttänyt muuttumalla lähes tunnistamattomaksi halloweenina.

Lil Nas X pukeutui halloweenina toiseksi tunnetuksi räppäriksi, Nicki Minajiksi. Tähden yllä nähtiin samanlainen peruukki ja vaatteet kuin Minajilla vuonna 2011 julkaistun Super Bass -kappaleen musiikkivideolla. Lil Nas X esitteli hämmästyttävää halloween-asua sosiaalisessa mediassa jakamissaan kuvissa.

Lil Nas X paljasti taannoin olevansa Nicki Minajin fani ja jopa ylläpitäneensä Twitterissä tähdelle omistettua fanitiliä. Viime vuonna kaapista tullut räppäri tunnetaan Old Town Road -hittinsä llisäksi kappaleista kuten Panini ja Rodeo. Jälkimmäisellä kappaleella vierailevat sen versioista riippuen Cardi B ja hiphop-legenda Nas.