Kendall Jenner jatkaa herutusparaatiaan – lisää rohkeita kuvia someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerromme aiemmin kuinka 24-vuotias supermalli Kendall Jenner päätti tänä vuonna pukeutua toiseksi julkkisnaiseksi. Hän esitti nimittäin järjestämissään juhlissa Pamela Andersonia Barb Wire -elokuvasta.

Nyt Kendall on julkaisut lisää kuvia kuumasta asustaan, jossa hänen vartalonsa pääsi näyttävästi oikeuksiinsa.

Barb Wire -elokuva on vuonna 1996 julkaistu toimintaelokuva, jonka sankarina nähtiin hyvin seksikkäästi puettu Pamela Anderson. Kendall Jenner näytti hämmentävän paljon Pamela Andersonilta kun hänen meikkinsä oli tehty samaan tapaan ja hänellä oli myös samanlainen asu yllään.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Barb voted… your turn!!!

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu