Tältä 16-vuotias Kim Kardashian näytti – upea arkistokuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Kim Kardashian on nykyisin maailman seuratuimpia ihmisiä, ja monet tietävät miltä hänen poikkeuksellisen kurvikas vartalonsa näyttää. Äskettäin miljoonan euron synttäreillä läheistensä kanssa nelikymppisiin juhlinut kurvitar on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Nyt Kim Kardashian on julkaissut Instagramissa valokuvan, jossa hänet nähdään 16-vuotiaana teinityttöjä. Sohvalla makoilevalla Kimillä on sylissään Kendall-pikkusiskonsa, joka on nyt täyttänyt vuosia. Ajan kuluminen ihmetyttää päivityksen perusteella myös Kimiä.

Äskettäin Kim Kardashian julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esitteli miten tummat silmänaluset saadaan piiloon. 40-vuotias tähti lisäsi meikkaamiseen yhden vaiheen lisää. Uusi vaihe on sinisen sävyjä korjaavan kirkkaan oranssin peiteaineen levittäminen silmien alle.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I’m excited to announce that we’re relaunching our @kkwbeauty Concealer Kits with an added first step: Correct, Conceal, Bake and Brighten! I have dark under-eye circles that can get really blue and purple when I’m tired, so my secret weapon to cover them up is with a corrector. Our new corrector collection comes in four peach and orange hued shades that work to eliminate that darker under-eye color. This is my first step in my concealer routine no matter what kind of look I’m going for, I really can’t do glam without it. I love the feedback we have been receiving from our bigger vials of the nude glosses, so we’re also relaunching our concealers in bigger vials and introducing four new shades to our KKW Concealer collection! Shop #CorrectConcealBakeBrighten Friday, 11.06 at 12PT only at KKWBEAUTY.COM

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu