Erika Girardi hakee avioeroa – liitto kesti 21 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi on ihastuttanut ohjelmassa jo useamman tuotantokauden ajan. Nainen on nähty sarjassa hänen aviomiehensä Tom Girardin kanssa. Nyt aviopari on ilmoittanut erostaan.

Erika Girardi on hakenut avioeroa Tom Girardista 21 avioliittovuoden jälkeen. Pariskunta tapasi Erikan toimiessa tarjoilijana baarissa, jossa Tom oli vakioasiakas. Jonkin ajan kuluttua Tom pyysi Erikaa treffeille, joiden jälkeen heidän yhteinen taipaleensa sai alkunsa. Rakastunut pari meni naimisiin vuonna 1999.

Erika Girardi on koko avioliiton ajan saanut kuulla ihmettelyä muilta heidän ikäeroaan koskien. Erika on tällä hetkellä 49-vuotias kun taas Tom on 81-vuotias. Ikä ei kuitenkaan ole ole koskaan ollut heidän suhteessaan muuta kuin numeroita. People-sivuston mukaan Erika Girardi on kommentoinut, että päätös avioerosta ei ollut helppo. Nainen kertoi myös rakastavansa ja kunnioittavansa miestä edelleen.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hey Monday ☀️

Henkilön ERIKA JAYNE (@theprettymess) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

They are goals😍

Henkilön Tom Girardi (@tomgirardifanclub) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

So handsome!

Henkilön Tom Girardi (@tomgirardifanclub) jakama julkaisu