Isorintaiset naiset olivat viikon ilman rintaliivejä – tässä tulokset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime kesänä katukuvassa näkyi iso trendi, jossa naiset jättivät rintaliivit pukematta ja antoivat rintojensa liikkua vapaasti toppien ja kesämekkojen alla. Moni isorintainen nainen kuitenkin saattoi kokea jäävänsä tämän trendin ulkopuolelle, koska heidän rintaliivittömyytensä voisi olla niin huomiota herättävää, että harva haluaa sitä edes kokeilla.

Nyt isorintaiset naiset Destiny, Lila ja Breana ottivat haasteekseen olla viikon ajan ilman rintaliivejä. Naiset olivat aluksi huolissaan huomiosta, jota he tulisivat saamaan kadulla ja työpaikalla. Jo ensimmäisen rintaliivittömän päivän aikana he saivat kuitenkin huomata, että suurin ero tapahtui heidän omassa olossaan.

Rintaliivien käyttäminen vähensi isorintaisilla naisilla rintojen alle muodostuvaa hikeä, minkä lisäksi ne toivat tukea, ryhtiä ja piilottivat kylmissä olosuhteissa kovettuneet nännit. Nyt kaikki suurten rintojen mukana tuomat asiat olivat kuitenkin läsnä arjessa jatkuvasti. Naisten tuli myös tarkemmin valita asut, joihin he pukeutuivat, koska he eivät halunneet korostaa paljaita rintojaan vaan pikemminkin peittää sen faktan, että heillä ei ole rintaliivejä.