Mies huomasi naapurin katolla karhun – hämmentävä tilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karhut ovat hyvin taitavia kiipeilijöitä, minkä vuoksi niitä ei kannatakaan paeta esimerkiksi kiipeämällä puuhun. Nyt videolla nähdään eräs karhunpoika, joka esittelee omia kiipeilytaitojaan omakotitaloalueella.

Teksasissa asuva henkilö oli eräänä päivänä yllätyksekseen huomannut, että karhu kiipeilee naapurin talon katolla. Hän oli alkanut kuvaamaan erikoista tilannetta videolle, josta voidaan nähdä miten nuori karhu tallustelee omakotitalon katolla ja miettii miten se pääsisi katolta alas.

Karhu ei näytä enää muistavan mitä kautta se on katolle päässyt, koska se etsii ihmeissään katolla sopivaa kohtaa, josta se pääsisi laskeutumaan. Asiaa tietysti vaikeuttaa varmasti naapurin pihassa vihaisesti haukkuva koira, joka on voinut saada karhun pelokkaaksi. Lopulta karhu päätyy vain hyppäämään katolta suoraan maahan.