Olivia Culpo jahdin kannella – biksuvartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on koko kesän aikana hemmotellut seuraajiaan sosiaalisessa mediassa näyttävillä kuvilla. Nyt tähti on jälleen julkaissut kuvia, joissa hän poseeraa jahdin kannella upeissa bikineissä.

Kuvissa 28-vuotias Olivia Culpo esittelee ruskettunutta mallivartaloaan sinisissä bikineissä, joiden ylle tähti on pukenut valkoisen löysän röyhelöpaidan. Tähti on poseerannut jahdin kannella kaunista merimaisemaa vasten, mutta huomio kiinnittyy kuitenkin täysin naisen upeaan ulkonäköön ja bikinivartaloon, joka hakee vertaistaan.

Olivia Culpo nousi vuosia sitten julkisuuteen kun hänet kruunattiin Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi. Kaunotar tekee edelleen mallin töitä, minkä lisäksi hän suunnittelee myös vaatteita ja tekee paljon yhteistyötä eri yritysten kanssa sosiaalisessa mediassa.