Tekashi 6ix9inen kidnapannut tuomittiin 24 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9inen kidnapannut Anthony ”Harv” Ellison on tuomittu vankeuteen 24 vuodeksi. Nine Trey Gangsta Bloods -jengin jäsen järjesti Tekashi 6ix9inen sieppauksen ja ryöstön. Muutama kuukausi myöhemmin hän viilsi vihollisjengin jäsentä korvasta kurkkuun. Haavaan ommeltiin 300 tikkiä.

– Kyseessä ei ole kirjakerho, jonka kanssa voisi tehdä yhteistyötä, liittovaltion tuomari Paul Engelmayer sanoi oikeudessa.

Inner City Pressin mukaan 33-vuotias Ellison puolustautui, että hän ei ole enkeli, mutta ei myöskään hirviö. Hän vapautuu vankilasta viimeistään 57-vuotiaana. Ellison oli aiemmin Tekashin henkivartija. Oikeudenkäynnissä näytettiin video sieppauksesta, jossa räppäri aneli armoa henkensä puolesta. Puukosta saanut jengiläinen oli puolestaan aiheuttanut Ellisonin ystävälle halvaantumisen ampumalla.