Uskomaton näky videolle – ryhävalas oli hotkaista kaksi melojaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastajat, veneilijät ja melojat ovat ajoittain päässeet lähelle valaita, jotka ovat olleet vähintään yhtä kiinnostuneita ihmisistä kuin ihmiset valaista. Tälläisistä kohtaamisista onkin jo paljon viraaliksi levinneitä videoita, joissa nähdään miten valaat lähestyvät ihmisiä.

Nyt videolla nähdään todella uskomaton tilanne, jossa iso ryhävalas näyttää hotkaisevan suuhunsa kaksi melojaa. Julie McSorley ja Liz Cottriel olivat melomassa kajakilla Kaliforniassa Avila Beach -rannikolla ja ihastelemassa näkemiään valaita. Ennen kuin naiset huomasivatkaan, yksi ryhävalas nousi pinnalle heidän kajakkinsa alta suu auki, jolloin naiset nousivat kajakkinsa kera korkealle ilmaan.

Naiset olivat People-sivuston mukaan ehtineet ajatella juuri ennen kohtaamista valaan kanssa, että nyt ryhävalas ui jo liian lähellä. Heti tämän ajatuksen jälkeen naiset olivatkin jo ilmassa. He selvisivät tapauksesta kuitenkin vahingoittumattomina.