Whatsappiin toivottu uudistus – tallennustilan hallinta helpottuu

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puhelimen tallennustila täyttyy turhankin helposti Whatsappissa jaetuista kuvien ja videoiden ansiosta. Nyt pikaviestisovellukseen on tulossa toivottu uudistus, jonka pitäisi helpottaa tallennustilan vapauttamista.

Whatsapp on laittanut tuoreessa versiossaan tilanhallintatyökalun täysin uusiksi. Sen ansiosta käyttäjä voi aikaisempaa helpommin etsiä ja poistaa sovelluksessa jaetut, eniten tilaa vievät tiedostot. Ominaisuus tulee löytymään Whatsappin asetuksista klikkaamalla kohtaa Datan ja tallennustilan käyttö ja valitsemalla valikosta Hallitse tallennustilaa -osion.

Whatsapp julkaisi myös Youtube-videon, jonka avulla tallennustilan hallinta pitäisi löytyä helposti. Whataspp-päivitys ilmestyy sekä iPhone että Android -laitteille vielä tämän viikon aikana.