Yllätyskäänne oikeustaistelussa: Naomi Campbell haastoi miljardööri-exän oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin, että venäläinen miljardööri ja liikemies Vladislav Doronin on haastanut huippumalli Naomi Campbellin oikeuteen maksamattomien velkojen takia. Nyt on selvinnyt, että Naomi Campbell on itse haastanut miehen oikeuteen jo kuukausia aiemmin. Pari seurusteli vuosina 2008-2013.

Huippumalli toimitti paperit oikeuteen jo helmikuussa Lontoossa. Naomi Campbell haluaa tavaroitaan takaisin. Nainen on pyytänyt niitä takaisin jo vuosien ajan, mutta ei ole onnistunut siinä aiemmin. Hän uskoo oikeuskäsittelyn vauhdittavan omaisuuden palauttamista, New York Post uutisoi.

Doronin toimitti äskettäin omat paperinsa New Yorkin oikeuteen. Hän vaatii takaisin naiselle lainaamiaan rahoja. Tarkkaa summaa ei ole kerrottu oikeusasiakirjoissa, mutta Naomi Campbellin hallussa kerrotaan olevan kolmen miljoonan euron arvosta Doronille kuuluvaa omaisuutta.