Anastasia Karanikolaou seksikkäässä korsetissa kotonaan – avut eivät jääneet huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias nainen alkoi tulemaan vielä suuremmalle yleisölle tutuksi tutustuttuaan Kardashianin siskoksiin. Sen jälkeen tähden fanimäärä onkin kasvanut huimaan 9,5 miljoonaan Instagramissa.

Anastasia Karanikolaou on alkanut tekemään yhteistyötä Rihannan alusvaatemerkin Savage X Fentyn kanssa. Sen vuoksi tähti poseeraakin usein merkin alusvaatteissa ja esittelee kurvejaan seksikkäissä asuissa seuraajilleen. Nyt Karanikolaou nappasi itsestään kuvan, jossa hänellä on upea sinimusta korsetti yllään.

Aiemmin Karanikolaou paljasti murtaneensa jalkansa neljästä kohtaa. Nainen kertoi olleensa sellaisissa kivuissa, joita hän ei koskaan aiemmin ollut kokenut. Tapaturma ei kuitenkaan ole vaikuttanut naisen poseerauksiin vaan kaunotar jaksaa edelleen pukeutua näyttävästi sosiaalista mediaa varten otettuihin kuviin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Dreamy 💙 @savagexfenty #savagexambassador

Henkilön Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🤎

Henkilön Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) jakama julkaisu