Emily Ratajkowski yhä bikinimallina – nauttii muuttuneesta vartalostaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski paljasti noin viikko sitten olevansa raskaana. 29-vuotias tähti peitteli aluksi raskauttaan, mutta nyt raskauden puolivälin saavutettuaan nainen on alkanut esittelemään pyöristynyttä raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa.

Emily Ratajkowski on suosittu bikini- ja alusvaatemalli, jolla on myös oma Inamorata Woman -niminen rantavaatemerkki. Ratajkowski on toiminut aina yhtenä oman brändinsä mallina eikä tilanne ole muuttunut vaikka naisen vartalon malli onkin kokenut muutoksia.

Emily Ratajkowski julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän esittelee Inamoratan uusia tuotteita yllään. Tähti poseeraa vatsan paljastavissa asuissa ja bikineissä hyvin itsevarmasti ja näyttää nauttivan uusista muodoistaan ja pyöristyneestä vatsakummustaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

new body/new @inamoratawoman

Henkilön Emily Ratajkowski (@emrata) jakama julkaisu