Mies esitti taikatemppuja – mopsi toimi apurina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla koteihinsa eristäytyneillä ihmisillä on huomattavasti aikaisempaa enemmän vapaa-aikaa. Neljän seinän sisällä tylsistymistä voi ehkäistä opettelemalla uusia taitoja, kuten esimerkiksi taikatemppuja.

Hauskalla Facebook-videolla taikatemppujen makuun on päässyt Neil Henry -niminen mies. Miehen apurina toimii hänen uskollinen mopsinsa Puggy Smalls. Katso video tästä.

Puggy Smallsin tehtäväksi jää tosin lähinnä toimia pöytänä. Koira istuu kiltisti paikoillaan omistajan tehdessä klassikkotemppuja, joissa hän nappaa pöytäliinan kaatamatta sen päälle aseteltuja esineitä. Loppupuolella mopsin kärsivällisyys alkaa tosin jo olla selkeästi hieman koetuksella.

https://www.facebook.com/thepuggysmalls/videos/491542255053937/?t=9&v=491542255053937