Tyra Banks henkilökohtaisessa haastattelussa – näihin kysymyksiin ei aiemmin ole vastannut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyra Banks tuli alun perin julkisuuteen mallina, mutta suureen suosioon nainen nousi kuitenkin Amerikan Huippumalli Haussa -ohjelman juontajana ja päätuomarina. Nyt pirskahtelevasta luonteestaan tunnettu Tyra Banks nähdään haastattelussa, jossa hänen tuli vastata hyvin henkilökohtaisiin kysymyksiin.

Tyra Banks otti osaa Vanity Fair -lehden tekemään haastatteluun, jossa naiselta kysyttiin yllättävän henkilökohtaisia kysymyksiä. Kysymykset liittyivät lähinnä naisen yksityiselämään ja perheeseen, ja kysytyt kysymykset vaikeutuivat aina mitä lähemmäksi kamera ajettiin kiskoilla kohti naisen kasvoja.

46-vuotias malli ja televisiojuontaja kertoo, että hänen äitinsä ja poikansa voivat hyvin. Tyra Banks kertoi myös miten hänen käsityksensä romantiikasta on muotoutunut kasvettuaan itse perheessä, jossa vanhemmat ovat eronneet. Tähti paljasti, että paras hänen äidiltään opittu neuvo on se, että itkut tulee itkeä omassa kylpyhuoneessa eikä töissä.