Jessica Edströmillä pelkät narunpätkät yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström kiinnittää huomiota upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren päivityksiä, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa.

Nyt suomalaiskaunotar on pukenut ylleen häviävän pienet biksut, sillä ne ovat ainakin takaa katsottuna pelkät narunpätkät. Asuvalinta ei siis peittänyt juuri mitään. Aika näyttää nähdääkö tällaisia biksuja ensi kesänä suomalaisilla uimarannoilla.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🔻📸 @vombbosse

Henkilön Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Throwback Thursday ✨📸 @lee_lhgfx

Henkilön Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) jakama julkaisu