Kuokkavieraat-elokuvasta suunnitteilla jatko-osa – Vince Vaughn innoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monista komediaelokuvista tunnetut Hollywood-tähdet Vince Vaughn ja Owen Wilson näyttelivät yhdessä Kuokkavieraat-elokuvassa. Elokuvan ensi-illasta on jo 15 vuotta aikaa, mutta nyt siitä on suunnitteilla ilmeisesti jatko-osa.

Vince Vaughn ja Owen Wilson ovat alkaneet vakavasti pohtimaan elokuvan jatko-osan mahdollisuutta. 50-vuotias Vaughn on kertonut People-sivuston mukaan, että hän ja 51-vuotias Wilson ovat suunnitelleet palaavansa vielä kerran tuttuihin Kuokkavieraat-elokuvan roolihahmoihin.

Suunnitelmat ovat vielä hyvin varhaisessa vaiheessa, mutta keskustelussa on kuitenkin ollut mukana jo elokuvan ohjaajakin. Vaughnin mukaan jatko-osaan on jo keksitty hauska idea, mutta se on vielä alkutekijöissä. Vince Vaughn nauttii etenkin komediaelokuvien tekemisestä juuri siksi, että silloin hän saa työskennellä hauskojen ihmisten kanssa.