Murtovaras iski Lahdessa – kuskasi häkkivaraston saalista kottikärryillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lahti loistaa poliisiuutisten kärjessä tänäänkin, kun kerromme kottikärryillä tavaraa varastaneesta hämärähemmosta. Lahden keskustassa sijaitsevasta kerrostalosta ilmoitettiin hätäkeskukseen hieman ennen puolta yötä torstaina, että häkkivarastossa oli kutsumaton vieras.

Poliisit lähtivät tarkastamaan asiaa. Hätäkeskukseen soittanut henkilö kertoi, että varas oli poistumassa talosta. Hän oli pakannut murtosaaliin kottikärryihin ja työnsi sitä piha-alueella. Paikalle tullut poliisipartio tapasi kottikärrymiehen ja otti tämän kiinni naapuritaloyhtiön pihalta pienen juoksunpyrähdyksen jälkeen.

Poliisipartio totesi, että mies oli murtautunut häkkivarastoihin. Anastetut tavarat ja kottikärryt palautettiin takaisin naapuritaloyhtiöön. Varkaudesta epäilty nelikymppinen mies otettiin kiinni rikokseen epäiltynä.