Suomalaistaustainen supermalli biksuissa rannalla – kuvat leviävät somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina tunnetuksi tullut suomalaistaustainen Elsa Hosk ilmoitti Instagram-kanavallaan seuraajilleen aiemmin ilouutisen. Hän odottaa ensimmäistä lastaan poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Nyt tähti on julkaissut upeita kuvia, joissa hän esittelee vatsaansa bikineissään.

Elsa Hosk on nyt kuudennella kuulla raskaana eikä enää halua peitellä pyöristynyttä vatsakumpuaan. Aiemmin tähti nähtiin suurissa asuissa raskauden ollessa salaisuus, mutta nyt Hosk on keskittynyt muodin avulla vain korostamaan muuttuvaa vartaloaan tiukoissa ja vatsan paljastavissa asuissa.

Upeissa kuvissa 31-vuotias Elsa Hosk istuskelee rantahiekalla ja pitelee vatsastaan kiinni. Naisen yllä nähdään limenvihreät bikinit ja valkoinen rintojen alle solmittu paita. Aiemmin kaunotar poseerasi merenrannalla kuviollisissa bikineissä oranssi verkkopaita yllään.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

☄️🏀🏈🧡😁

Henkilön elsa hosk (@hoskelsa) jakama julkaisu