Elefantin poikanen harjoitteli hyökkäystä – ihastuttava video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten poikaset oppivat emoiltaan ja vanhemmilta lajitovereiltaan käytösmalleja ja tapoja, joita ne alkavat kopioimaan ja matkimaan. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa pieni elefantinpoikanen harjoittelee hyökkäämistä.

Etelä-Afrikassa sijaitsee Krugerin kansallispuisto, joka toimii kotina muun muassa monille elefanteille. Nyt eräs puiston työntekijä on kuvannut videolle hellyttävän tilanteen, jossa pieni elefantti yrittää vaikuttaa pelottavalta ja esittää olevansa hyökkäämässä ihmistä kohti.

Pieni elefantti kuopii ensin jaloillaan hiekkaa, minkä jälkeen se lähtee rivakasti juoksemaan kohti ihmistä. Elefantti kuitenkin pysähtyy, kääntyy pois päin ja tekee saman vielä uudelleen. Elefantit hyökkäävät ollessaan uhattuna ryntäämällä pelottavasti kohteen luo ja lopulta käyttävät kärsäänsä, heiluttavat suuria torahampaitaan ja tallovat painavilla jaloillaan.