Charly Jordan ja Jen Selter vaarallisella videolla – sometähti vaaransi henkensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Silmänruokaa riittää näin syksylläkin.

Nyt Charly on julkaissut videon, jossa on mukana myös maailman seuratuimpiin lukeutuva peppujulkkis Jen Selter. Molemmat nähdään siinä poseeraamassa biksuissa kerrostalon parvekkeella, jossa Selter vaaransi samalla henkensä nousemalla parvekkeen kaiteelle seisomaan.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.