Justin Bieber avoimena itsetuhoisista ajatuksista: ”Jos tunnet olosi yksinäiseksi, puhu siitä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on puhunut avoimesti takavuosien mielenterveysongelmista ja itsemurha-ajatuksista. Tähti avautui ongelmistaan ja kehotti samanlaisista ajatuksista kärsivi hakemaan apua sekä tekemään samoin tuoreessa Justin Bieber: Next Chapter -dokumentittisarjassa.

– Oli aikoja, jolloin olin erittäin, erittäin, itsetuhoinen. Ajattelin vain, tuleeko tämä tuska koskaan päättymään. Se oli jatkuvaa. Kipu oli jatkuvaa, Justin Bieber kuvaili.

– Haluaisin vain kannustaa ihmisiä: Jos tunnet olosi yksinäiseksi, puhu siitä. Sano se ääneen. Siihen liittyy vapautta, ja olisin itsekin voinut välttyä paljolta tuskalta, tähti jatkoi.

Kanadalainen laulaja on aikaisemminkin puhunut avoimesti ongelmistaan, joista hän kärsi etenkin suosionsa huippuvuosina. Youtuben Justin Bieber: Next Chapter -sarjassa seurataan myös Bieberin elämää korona-aikoina ja kuullaan hänen mietteitään kuuluisuuden keskellä varttumisesta.