Oulun poliisi etsii 14-vuotiasta poikaa – viimeisin havainto pääkaupunkiseudulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulun poliisi etsii jo 13. lokakuuta asuinpaikastaan Pohjois-Pohjanmaalta poistunutta 14-vuotiasta Samuel Hännistä. Hänestä on tehty viimeisin varma havainto pääkaupunkiseudulla 24. lokakuuta. Hän on seudulta kotoisin.

Hänninen on noin 160 senttimetriä pitkä, ruumiinrakenteeltaan normaali ja hänellä on ruskeat silmät. Hännisellä on lyhyehköt kiharat hiukset, jotka ovat yleensä nutturalla. Viimeisimmän havainnon mukaan Hännisellä ollut yllään musta toppaliivi, harmaa huppari, vaaleansiniset farkut, musta lippalakki ja valkoiset Nike-merkkiset lenkkarit.

Hänninen oleskelee todennäköisimmin pääkaupunkiseudulla.Poliisi pyytää ilmoittamaan akuutit havainnot Hännisen olinpaikasta suoraan hätäkeskuksen numeroon 112. Havaintoja ja vihjeitä voi ilmoittaa myös Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimeen numeroon 0295 416 194.