Paluun tehnyt supermalli biksuissa – peppu hiekassa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin ehtinyt jättää muotitalon, mutta päättänyt kuitenkin tehdä paluun. Viime aikoina hän on ehtinyt poseerata jo uusissakin kampanjoissa.

Tänä syksynä 39-vuotias kaunotar nähtiin Burberryn mallina uudessa mainoskampanjassa, mutta tällä kertaa Alessandra keikistelee niukoissa valkoisissa bikineissä rannalla, jossa hän on ilmeisesti istahtanut hiekalle aurinkorasvan levittämisen jälkeen. Supermallin takapuoli on nimittäin hiekan peitossa.

Alessandra Ambrosiolla on miehensä Jamie Mazurin kanssa kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah. Äiti on viime aikoina tehnyt tyttärestään sometähteä, ja edessä taitaa olla malliura.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🐚

Henkilön Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Mexican Sun 🌞

Henkilön Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) jakama julkaisu